2013. április 7., vasárnap

Újabb termékek és vélemény

Mostanában vettem/rendeltem pár terméket, amelyek megérdemelnek egy bejegyzést, mivel már első használat után is jó véleménnyel vagyok róluk. Remélem, hogy később sem okoznak majd csalódást.
Akkor következzenek is legújabb szerzeményeim:


Két Avon termék, névszerint Anew Aqua Youth hidratáló nappali lotion SPF 15 UVA/UVB és Advance Tehniques Moroccan Argan oil szérum.

A hidratáló nagyon tetszik mivel nagyon könnyű (ugye nem krém, hanem lotion) hamar beszívódik, utána kellemesen puha az arcom és nem fénylik. Kifejezetten örülök, hogy pumpás adagolója van, így nem kell belenyúlkálni. 3o ml hidratálót kapunk a pénzünkért. Már régóta szerettem volna kipróbálni az Anew kínálatából valamit. Most le volt árazva, mert teljes árat azért nem fizettem volna érte, főleg hogy előtte nem próbáltam ki. A csomagoláson fel van tüntetve, hogy Oxibenzont tartalmaz, ami egy kémiai fényvédő ,ha esetleg ez valakit elriaszt. Őszintén én nem hiszem, hogy olyan mennyiségben (tehát kb. egy borsónyi) amiben használja az ember lánya bármilyen gondot okozna. Persze mostanában szeretik eltúlozni a dolgokat egyesek és riogatni a szegény fogyasztót, aki nem olyan jártas a kémiában, orvostudományban, stb.

Az argán olajos hajszérumot is ki akartam próbálni, mivel a Macadamia Natural oil Healing Oil Treatment, ugyan csodaszerként tartom számon, az árával mégsem vagyok kibékülve. Ha egy jó leárazást kifog az ember fele- vagy harmadáron ugyanannyi olajat kap vagyis 3o ml-t. A Macadamia valamivel sűrűbb, de mindkettőnek kellemes illata van. Azért kétlem, hogy az Avon-osnak sikerül majd letaszítani a kedvencemet a trónról, de arra gondoltam, ha felváltva használom őket, akkor a Macadamia mégiscsak hosszabb életű lesz :)


A következő kettő az Eveline terméke.
Eveline Mattifying BB Cream 8in1 -ez az újabb BB krém matt hatást ígér, két árnyalatban kapható ez is (én a világosabbat vettem meg). Elsőre nagyon tetszik, kellemes, nem nehéz vagy ragacsos, puha a bőröm tőle, az árnyalat is megfelel. Csak a miheztartás végett, nem vagyok hófehérke de általában a legvilágosabb alapozók szoktak nekem megfelelni. A Bourjois Healthy Mix Serum 52 Vanilla árnyalatú alapozóját használom, bár nekem kicsit sárgás, de alapvetően megfelel. Ez a BB krém nem annyira sárgás tónusú és felvitel után igazodik a bőrhöz. A nagyobb bőrhibákat nem tünteti el de nem is ez a feladata, ugye arra ott a korrektor, viszont szépen kiegyenlíti a bőrtónust. Mindennapra tökéletes. Pár óra után kicsit átfényesedik az orrom, de nem vészes. Mivel kombinált a bőröm, ezért én mindig használok púdert is a T-vonalon. A tubusban 4o ml krém van.




Hydra Expert Micelláris folyadék. Olcsó és jó. Mivel eszemben sem volt kiadni annyi pénzt a Bioderma lemosójáért ezért logikus döntés volt számomra, hogy adok egy esélyt az Eveline termékének. Érzékeny bőrre ajánlott, illatanyag mentes. Helyettesíti az arctejet, tonikot illetve eltávolítja a sminket is- ez áll a csomagoláson. Hialuronsavat, vitamin komplexet, pantenolt és orhidea kivonatot tartalmaz. Nagyon jól tisztítja az arcom, nem szárít. Bár igaz ami igaz a tusvonalammal kicsit meggyűlt a baja, de ezt nem rovom fel neki.Használat után az arcom puha és tiszta mintha arcot mostam volna. Azért igyekszem spórolva használni, tehát előtte mindig áttörlöm az arcom egy nedves törlőkendővel, eltávolítom a sminkem nagyját és utoljára használom őt.




Ti használtátok már ezen termékek valamelyikét? Mi a tapasztalat?

1 megjegyzés:

  1. Megszállott Eveline rajongó vagyok! A micelláris folyadékból a harmadik flakonnal használtam el nemrég. A BB krém korábbi kiadású, 6in1 változata van meg, abból is a világosabb de még az is elég sötét, kissé sárgás tónusú. Bár ez arcon kevésbé látszik,kb hasonló tulajdonsága van mint amit te is írtál. Az állaga viszont nagyon sűrű krém, szinte kenhetetlen. Ecsettel lehetetlenség is elkenni, ezért inkább ujjal szoktam eldolgozni. Ennek a BB-nek milyen az állaga??

    VálaszTörlés