2013. április 16., kedd

Megérkezett az első iherb-es rendelésem!

Nem is olyan régen pár blogon olvastam erről az oldalról, mármint az iherb-ről. Úgy gondoltam én is próbát teszek és rendelek pár dolgot, természetesen sminkcuccokat ( mi mást :D). Különösen a Physicians Formula dolgok izgatták a fantáziám, mivel hát nem túl valószínű, hogy a közeljövőben a tengerentúlra látogatnák, és sok jó review-t láttam róluk. Izgultam, hogy megérkezik-e egyáltalán a csomag, de aztán csak megjött. Minden gondosan be volt csomagolva. Kihasználtam az első vásárláshoz járó kupon kódot is amivel 10 dollárt megspóroltam és mivel csak sima csomagként adták fel a postaköltség is csak 4 dollár volt. De most jöjjenek a termékek!


Ecotools Six piece day-to-night clutch set
Physicians Formula Happy Booster blush/ Natural
Physicians Formula Healthy wear Powder foundation spf50/ Translucent medium
Physicians Formula Shimmer strips Nude paletta






Az ecsetkék szépek, puhák és tényleg jól dolgoznak, az pedig hogy még ecsettartó is van vele plussz jópont. Púderecset, szemhéjecset, kerek korrektorecset, maszatolós vagyishát smudge brush illetve egy ajak/tus ecset található benne. Nagyon elégedett vagyok velük, bár mondjuk a korrektor és smudge ecset kicsit keményke, mármint nem hajlik annyira. Viszont az ecsetek maguk puhák (akinek van Ecotools ecsete az tudja). A púderecset tökéletes: tömött, kerekített feje van és ultra lágy az arcon.


Így néznek ki a csomagolás nélkül.




Sajnos a pirosító nem nagy szám. Apszolút nem pigmentált. Azt mondanám ha kezdő vagy a sminkelés terén ezt vedd meg, mert nem lehet elrontani, sem túlzásba vinni. A színe szép lenne, de a legdurvább szőrű ecsetemmel is háromszor kell végigmenni rajta, hogy valami festéket felvegyen. Cuki szivecskés meg minden de ettől azért többet vártam. Az illata meg, hát nem rossz de ettől a Bourjois pirosítóim sokkal jobban illatoznak, a pigmentáltságuk pedig nem kérdéses. A pirosító rész nagyon vékony, alatta egy ecsetke található, ami szükség esetén megteszi. Excess packaging- tehát a dobozka túl nagy ahhoz képest amennyi pirosítót kapunk.



 
 
 Ezt a púdert azért rendeltem meg mert már nagyon szerettem volna olyan alapozót amiben komoly faktorszám is van, nem a szokásos 15 vagy 25. Ő pedig mindjárt 50-es napvédő faktorszámmal rendelkezik( persze tudom hogy ehhez azért jó vastagon kéne felvinni a púdert). Kísértetiesen hasonlít, mármint méretre, színre, textúrára is a Bourjois Healthy Balance púderjére ( 52-es Vanilla árnyalat). Ebből a púderből négy árnyalat van: Translucent light, Translucent medium (ezt rendeltem én), Natural beige, Creamy beige. A Translucent árnyalatoknak nem igazán van színe a nevükből adódóan, a másik kettőnek viszont igen.

Sokan azt írták, hogy oxidálódott az arcukon és Oompa-Loompa hatást értek el, mármint narancsos árnyalatban pompáztak pár óra elteltével, én ilyet nem vettem észre. A csomagolás hasonló, mint a pirosítónál( többletcsomagolás). A púder( vagyis a pan) pont olyan vékony mint a Bourjois, de mivel egy pink színű szivacska is helyet kapott a púder alatt így pont dupla olyan vastag a csomagolás, mint a Bourjois púder csomagolása. Remélem hosszútávú használat mellet sem csalódom majd benne. A színkombináció (narancs/pink) nekem nagyon szimpatikus, nyárias, biztosan kivilágít majd a táskámból :)





A Nude paletta az utolsó szerzeményem. Azon gondolkodom, hogy valószínűleg az interneten olvasott jó review-k miatt sokkal nagyobbak voltak az elvárásaim mindegyik termékkel szemben. A paletta a valóságban picike, nem pigmentált és ha előre látom ,hogy így néz ki lehet meg sem veszem. A csomagolása nagyon cuki, de nem épp a legjobb paletta. A fekete és barna szín azért elég jól teljesít, de a többinek inkább csak fénye van, de színt nem ad ( nem tudom ez mennyire érthető).

Elég vegyesek az érzelmeim ami a palettát és a pirosítót illeti. Mostmár nem vagyok 100%-ig biztos hogy más  Physicians Formula termékeket is ki akarok próbálni. Mindegy azért még van más is az iherb oldalán. A híres Real Techniques ecsetek például, amelyek közül az Expert Face brush-t csak ajánlani tudom.

Ha rendelni szeretnétek mindenképpen keressetek kódot, amivel 5 vagy 10 dollárt megspórolhattok!!


 Ti rendeltetek már valamit? Mit ajánlatok erről az oldalról?
Ha nem akkor mit szeretnétek?

2 megjegyzés:

  1. Húúú nagyon szép dolgokat rendeltél! :) Én imádom az iherb oldalát, többször is rendeltem már és még fogok is, tele van mindenféle jó termékkel, amiket máshol nem tudnék megvenni. :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Sokat gondolkoztam az iherbes rendelésen, mert a korábbi hely (Swanson) ahonnan rendeltem elég problémás volt. Elég sokat kellett várni az árura mire megérkezett. Viszont az iherbtől jóval olcsóbb. Szerencsére mivel kitartó kereső vagyok, találtam egy másik amerikai céget (Pipingrock), aki sokkal megbízhatóbb, mint a Swanson. Jóval gyorsabb szállítási idő, átlagosan 2 hét alatt megérkezik, de volt, hogy egy hét után már megkaptam a küldeményt. A szállítási díj is jóval kevesebb, mint a Swansonnál, 90dkg-ig csak 4 USD. Ahogy itt többen írták, én is úgy szoktam a Pipingrock-tól rendelni, max. 50USD-ig és nagy eséllyel átmegy a vámon. Ha ennél nagyobb összegben rendelnék már nagyobb lenne az esélye, hogy vámkezelik. Ráadásul van egy kupon kódom, ha a BED283-at beírod a jutalom kód, promóciós kód mezőbe, akkor 40$ alatt 5$ kedvezményt kapsz, 40$ felett pedig 10$ kedvezményt. A weboldalon beállítható a magyar nyelv és a fizetendő valuta is, nem kötelező az USD, lehet EUR-al is fizetni. Szerintem egyszerű és jól átlátható, még azok számára is akik nem tudnak angolul. Itt egy közvetlen link, de bármi kérdés lenne szívesen segítek: http://www.pipingrock.com/?rwcode=BED283
    Sokat keresgéltem, hogy honnan kellene olcsó és megbízható vitaminokat rendelni, de én ennél jobbat eddig még nem találtam. Teljesen biztonságos és gyors. Megrendelés után gyorsan befoglalják a kártyámról az összeget, én pedig azonnal lezárom a kártyát, de ez már a banki része. Szerencsére a bankom is jó olcsó és megbízható! Sok sikert és jó spórolást mindenkinek!

    VálaszTörlés