2012. június 15., péntek

Bronzosítók

Már jó rég nem írtam a blogomra, de mentségemül szolgáljon, hogy viszgaidőszak a viszgaidőszakot éri. Mindegy, összeszedtem magam egy bejegyzés erejéig, ami nem kis aktualitással bír. A kedvenc bronzosítóimról lesz szó, illetve a tulajdonomban lévő össz bronzosítóról :)
Nos ők lennének azok:
 Egy régebbi Giordani bronzosító Oriflame Mosaic Splendor Powder- Natural Bronze árnyalatban (7,5 g)
Avon Arabian Glow bronzosító gyöngyök (22 g)
Essence Sun club bronzing blush blondes 01 good morning sunshine árnyalatban (10 g)
Essence Sun club all over shimmer blondes 01 ibiza sun (8 g)


A képen látható két ecsettel szoktam őket felvinni attól függően milyen hatást szeretnék. A ferde ecset kontúrra, a borz vagy duo fiber pedig arra jó, hogy egyenletes legyen a végeredmény. Előtte én sem mertem bronzosítót használni, de mára (hála a sok youtube videónak és kisérletezgetésnek) már "beépültek".


Az Oriflame színe elég erős így őt a nyári időszakra tartogatom, szép tartós a csomagolása, igényes, kis tükörrel és szivaccsal, ha nem lenne kéznél ecset. Nagyon szép, erősen pigmentált, viszont csillámos ezért télen nem használhatom.
Az Avon gyöngyök szintén szép színt kölcsönöznek, de valljuk be ez a csomagolás nem igazán nyerő. Mármint, az ecset nem igazán veszi fel és mindig izgulhatunk, hogy kipotyog-e valamelyik kis gyöngy.
Az Essence bronzositó és pirosító szép matt, nem túl sötét barna szín, viszont a pirosító része semmit sem ér. Bár vigasztal a tudat, hogy egész évben használhatom.
A másik Essence (a csíkos) Nagyon csillámos és erős a színe, oda kell figyelni a felvitelnél, de az az előnye, hogy ha nálunk van egy palettából szemsminket is készíthetünk a bronzosítás mellett, illetve tetszés szerint keverhetjük a színeket.
Próbáltam lefényképezni, de akárhogy igyekeztem a csillámos dolog lemaradt. Egy húzással alap nélkül készültek a swatchok. Sorrendben: Essence bronzosító/pirosító, Oriflame, Avon és Essence all over shimmer.
Azért a kőzeljövőben szeretném bővíteni a kollekciót, de még keresem a megfelelő új családtagot :))
Esetleg valami ötlet??

Szoktatok bronzosítót használni? Mi a kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése