2014. március 14., péntek

New in #1

Más bloggereknél is mindig el szoktam olvasni ezeket a bejegyzéseket, ezért most én is belevágok. Természetesen nem egyszerre vásároltam az összes dolgot. Az elmúlt két hónap termését láthatjátok.

Az Avontól rendeltem pár alkalommal. Azokat a jó kis leárazásokat nem hagyhattam ki.

Planet spa levendulás párnára fujkálós permet -a dm sajátmárkás szellemirtó spré utánpótlását keresve rendeltem meg, Be Radiant tusfürdő és Skindisiac testápoló. Mindegyiknek nagyon finom az illata.

Classics dipliner tus, Eveline Celebrities tus, amiről nagyon sok jót hallottam és ideje nekem is kipróbálnom. Classics 3D szempillaspirál, amit imádok és újravásároltam,Eveline Argan oil + Aloe nappali arckrém, Avon szájkontúrceruza Pink bouquet színben.

Rúzsok és szemceruzák szintén az Avontól. A szemceruzák Blackest black és Brown sugar. Szeretem hogy nem kell őket hegyezni és elég tartósak is, főleg a fekete.

Az árnyalatok sorban Hibiscus, Ripe papaya és Carnation. Kellően hidratálják az ajkakat, viszont nem annyira tartósak, de én akkor is szeretem őket.

Ezek pedig Pure peony és Plush plum. Egy kis csalódás volt számomra, hogy a Plush plum nem olyan szép lila mint az ember ránézésre gondolná. Konkrétan az NYC almás ajakápolója Apple blueberry pie árnyalatban jobban látszik az ajkakon mint ez. Még jó, hogy a Pure peony-val nem ez a helyzet.

Régóta szerettem volna kipróbálni az Amika termékeit. A Blow up spray már első használatra nagyon bejött. Ez a spré hővédő is és volument is ad a hajnak. Nekem nagyon vékony szálú lelapulós hajam van, ezért külön örülök, hogy a hajtöveknél kicsit megemeli a hajam. Nedves hajra fújom és a kezemmel "formázom" a hajam szárítás közben. Az olaj viszont egyáltalán nem jött be. Összeragasztja a hajvégeimet. A Macadamia oil treatment ettől százszorta jobb.

Duo műszempillaragasztó, NYX Taupe pirosító kontúrozásra- már annyi jót hallottam, hogy ki kellett próbálnom, világos bőrűeknek tényleg szuper és nem narancs, valamint a híres Beige szájfény ami nem is bézs hanem rózsaszínes és NYX soft matte lip cream Sydney árnyalatban, ami nagyon világos Barbie rózsaszín. Mindkettőnek valami isteni az illata. A szájfény valóban nem ragad úgy és tartósabb is, mint más szájfények.


Ti mit vásároltatok mostanában? Mit próbálnátok ki ezek közül?



2 megjegyzés:

  1. Fenem a fogom már egy ideje erre a Planet Spa fújkálós spray-re de az utóbbi egy-két katalógusban nem volt :/

    VálaszTörlés
  2. Én ezeket vettem mostanában:
    http://fruzsistyle.blogspot.hu/2014/03/zsakmany-part-5.html

    VálaszTörlés