2012. június 25., hétfő

Egy elmaradt haul

A múlt hónapban sajnos gondok voltak az internettel nálam, így blogolni sem tudtam. Egy összevont Oriflame, Avon és Essence haul termékei következnek. Néhány terméknél már vélemény is található mivel már megvannak egy ideje, de van olyan is amit még nem próbáltam.


Közülük a Floral tusfürdő és a kis zöld kézkrém ( a neve Dream Cream) még a polcomon várakozik, a többi terméket viszont már használtam. Lássuk!


Oriflame Aromatic summer lábspray nagyon bejött, habár elég erőteljes trópusi illata van. Szívesen használom és végzi a dolgát szóval semmi panasz :)

Avon Naturals Gránátalma és mangó krémes testápoló (shake) nagyon nagyon finom illata van. Egy kicsit meg is vigasztalt mert a cukrozott szilvás volt a kedvencem (amíg rá nem jöttem, hogy limitált) incsi-fincsi illata volt. Különben az Avon naturals testápolóiért rajongok, nem zsírosak, kellően táplálják a bőröm és fini gyümölcsös illatokban kaphatók. Ő egy kicsit talán sűrűbb állagra , mint az átlátszó flakonos testápolók.

Avon Naturals Vaníliás testradír már el is használtam. Nekem nem volt nagy szám, hamar elfogyott. Nem volt rossz sem, de nem éreztem lényeges különbséget a használatával. Nagyon finom apró szemcsék vannak benne, tehát aki olyan bőrradírt keres annak ajánlom jószívvel.



Oriflame szemöldökszett amióta a tulajdonomban van rajongok érte! Már régóta akartam ilyen szettet, de amiket láttam az vagy két szín kombinációja vagy egy szín és egy viasz(?) kombó voltak. Kifejezetten azért rendeltem meg ezt a szemöldökszettet, mert két szín van benne és egy viasz, valamint a kis fiókban két kis ecset, amelyek nagyon jól szuperálnak. A tükörért pedig plusz pont jár. Nagyon ki lett találva! Szép természetes színek, jól pigmentáltak, építhető, keverhető. Még ebben a nyári melegben sem izzadom le, szóval a tartósságára sincs panasz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Oriflame Very me szempillaspirál-sajnos őt még nem használtam így nem tudok véleményt mondani, de a keféje ígéretes.

Essence get BIG! lashes- a kék színű vízálló, de őt még szintén nem használtam, majd ha lesz időm strandra menni :)
a szürke volume Curl- göndörítő szempillaspirál. előtte a Maybelline piros színű spirálját használtam, de nekem nem vált be, mivel észrevettem, hogy a szempilláim hullanak tőle(utánaolvastam és nem én vagyok az egyedüli szóval a kukában végezte). Olvastam más bloggereknél is bejegyzést ezekről a spirálokról- kaptak hideget, meleget. Nekem a göndörítő nagyon bevált, mert szép, ívelt pillákat csinál, nem tapasztja össze őket és tartós is. Nem töredezik le a pilláról, nem folyik le, pedig nem vízálló. A nagy kefe szépen szétválasztja a pillákat és elég festéket visz fel. Nem kerül egy vagyonba, még olcsóbb, mint a Maybelline és a szempilláim is megmaradnak :D Továbbra is vásárolni fogom, ez biztos!
Pink peach és Rose creme

Avon extralasting tartós rúzsok Rose creme és Pink peach árnyalatban. Mindenképpen be akartam szerezni tartós rúzsokat és sokat vacilláltam, hogy akkor most filc legyen vagy tint vagy mi. Végül egy akció a katalógusban megoldotta a gondomat és megrendeltem ezt a két rúzst. A Pink peach határozottan nem pink peach hanem inkább orange peach.Nekem inkább a hideg tónusú rúzsok, színek állnak jól szóval nekem nem igazán felel meg, de tesómon annál jobban áll. Tulajdonképpen neki vettem, mármint úgy neki, hogy ezzel fogom kisminkelni.
A Rose creme pedig szintén nem az a szín mint a katalógusban, de ennek ellenére szép. Egy kékes vagy hideg piros színről van szó. Nem tudtam elképzelni, hogy valaha piros rúzst kenjek a számra, de őt szívesen hordom egy fekete tusvonallal. Főleg, hogy most divat az élénk rúzs!

Rose creme
A lényeg majdnem elmaradt :) A tartósságukat tekintve jobban teljesítenek mint egy átlagos rúzs, de persze nem kell csodát várni. Nekem ivás után fennmaradt, de evés után már kissé megkopott és újra kellett kenni. Azóta megrendeltem még Vintage pink árnyalatban is.


 Nos az egész rendelgetés miatta volt. Nagyon tetszik a szine, valójában a kedvenc színkombinációm és különben is szükségem volt egy strandtáskára.


Nagyon jó az anyaga kívül és belül is- nem fogok izgulni ha netalán valami kifolyik(naptej, stb). Egy kis zseb is található még belül. Mágneses kapoccsal záródik.

Mit szoktatok rendelni Avon, Oriflame katalógusból?

1 megjegyzés:

  1. jó dolgokat rendeltél :) én nem szeretk annyira rendelni, de tervezek :) Avon dolgokat pedig inkább boltban veszek :)

    VálaszTörlés