2012. április 1., vasárnap

Márciusi kedvencek

Ők itt a márciusi kedvenceim, azok a termékek, amiket legtöbbet használtam az elmúlt hónapban.

Oriflame ECLAT Weekend parfüm- kellemes, virágos mégis klasszikus illat. Nagyon szeretem, mert nem az a nagyon erős orrbavágó illata van. Nappalra tökéletes akár hétköznapról, akár valamilyen alkalomról legyen szó.

Balea Trend it up szárazsampon- teszi a dolgát, árban verhetetlen, kellemes illat.

Balea Urea kézkrém- kellemes, nem zsíros, de nagyon jól hidratáló kézkrém. Nem mellékesen finom illatú. A nagyon zsíros vastag krémeket utálom, szóval ez egy hosszú barátság kezdete. :)

Essence caring lipbalm dreaming (tégelyes)- nem vagyok oda a tégelyes, belenyulkálós dolgokért, de fincsi az illata, finoman ápolja az ajkaimat és a Balea ureás krémmel együtt az éjjeliasztalkám polcának lakói.

Bourjois Healthy Mix Serum alapozó- újra megkedveltette velem az alapozókat. A kombinált bőrömnek is megfelel, hosszú idő után persze átfényesedik de ezen segítünk egy kis púderrel. Nagyon jól eloszlatható, beépül a bőrbe, nem nehéz és nem maszkszerű, fincsi az illata. Imádom és biztosan újravásárolom!

Essence Sun Club bronzosító világos bőrre- a pirosító része elég világos és alig látszik, de a bronzosító része nagyon jó. Finoman lehet vele árnyékolni és nem kelt piszkos hatást a bőrömön. Télen is őt használtam. Tetszik, hogy a csomagolása strapabíró.


Essence stay all day krémes szemfestékek 01 és 03- legtöbbször hozzájuk fordultam, ha időszűke miatt gyors és tartós sminkre volt szükségem. Újjal a legjobb felvinni őket és eldolgozni is. Alapnak is jók ha sötétebb sminket szeretnénk, mondjuk buliba.. Lehet a világosabbat is beszerzem.

Maybelline mini colorama lakk 31 Peach Pie- barackos pasztell szín. Tartóssága elfogadható, kétrétegben nagyjából jól fed. Ez volt a legkézenfekvőbb szín mert nem látszik annyira ha kopik. :)

Aura Nano Rouge 78 Shanghai színben-a rúzs nagyon szép lilás-rózsás színű. Picike, mindössze 5 cm, de aki nem nagy rúzs fogyasztó(mint én), annak megéri. Vettem belőlük 5-6 darabot különböző árnyalatokban, illetve ebből vettem kettőt is, aztán egyet tartok a táskámban egyet a neszeszeremben. Mindig kéznél vannak és bármilyen pici táskában elférnek. Krémesek és szép színekben kaphatók. Elég tartósak, valamint az ízük és illatuk is "finom". :D

Mik voltak a ti kedvenceitek márciusban?

2 megjegyzés:

  1. a pici rúzs nagyon tetszik :)))
    hol vetted és mennyiért?

    VálaszTörlés
  2. Egy Lilly nevezetű drogériában. Különben szerbiai a gyártó, ez a weboldaluk: http://www.aura.co.rs/
    Az árára sajnos már nem emlékszem pontosan, de 1 euró körül volt. :)

    VálaszTörlés