2012. március 19., hétfő

Zsákmány



Nos igazából semmilyen komolyabb hozzáfűznivalóm nincs. A cím önmagáért beszél. :)
Eléggé rákattantam az Alverde szilikonmentes samponokra, de nem akartam újra a szőlőset megvenni. Egyrészt mert úgy érzem a balzsamtól picit összeállt a hajam, másrészt újat szerettem volna kipróbálni. Természetesen az átmenetre szilikonosról mentesre, a szőlős avokádós sampon tökéletes volt (bejegyzés hamarosan következik!).
 Most a hibiszkuszos hidratáló sampon és balzsam jött velem és még a koffeines sampon, mert róla jókat olvastam.
 Egy Balea tusfürdő, Traum Geschöpf nevezetű, fini barack illattal- a párját az előző zsákmányos bejegyzésben láthattátok.
 Balea kétfázisú szemsminklemosó- nekem nagyon bejött, mert leszedi a vizálló spirált is és az ára is nagyon kedvező.
 Ebelin fülpálcikák 160 db-os és Ebelin vattakorongok 140 db-os. Olcsó és jó! :)
Most nézem hogy ez mind Dm sajátmárkás termék! Leesett!! :D

Nekem különösen bejönnek, pénztárcabarát termékekről van szó és mégis nem gagyi minőség( valahogy én egy német márkában jobban bízok). Főleg, hogy a termékteszteken (Stiftung Warentest) mindig jó eredményt érnek el.

Nem azt mondom, hogy nincs jobb vagy drágább!! De a drága termékek közt is van olyan amit nagyon elfucseráltak vagy nem éri meg megvenni, mint ahogy egy termékcsaládban sem lehet minden termék jó.
Én úgy vagyok ha valamiért nem muszály többet fizetni akkor nem is kell. Persze ha valami drágább cucc beváltja a hozzá fűzött reményeket, arra érdemes áldozni.

Ti hogy vagytok ezzel? Nektek bejönnek a DM sajátmárkás termékei? Mi a tapasztalat?

4 megjegyzés:

  1. Nekem ez a két favorit Baleás tusfürdőm a barackos és a cukros <3

    VálaszTörlés
  2. Ezeket a tusfürdőket imádom! Mindig van 1-2 tartalékban otthon. :)
    A samponos tesztre kíváncsi leszek, mert az Alverdés samponokkal már szemezek egy ideje.

    VálaszTörlés
  3. Nekem bejönnek! Én szeretem az Alverde cuccokat, meg a Baleát is. Pl arctisztítót kizárólag Alverdét használok (tengeri algás), samponom is van tőlük, csak most épp váltottam Garnierre, hogy ne "unja" meg a hajam. :)
    Van Alverde nappali krémem, szemkörnyékápolóm is, mind jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nekem az arcápolás terén a Balea jobb, vagy csak vele volt szerencsém? Volt már tőlük tonikom (kék üveg), arckrémem (Aqua). Az Alverdétől viszont a Clear iszapos lemosó csalódás volt meg egy arcmaszk is. Még szerencse hogy mindig mini terméket vásárolok kipróbálás céljából így csak kb. 15 ml dobtam a kukába. :)

      Törlés