2012. március 26., hétfő

Újabb zsákmány

Az előző Bourjois vásárlásom alkalmával, már megérett bennem az elhatározás, hogy nekem ebből a márkából más termékeket is be kell szereznem. Már az is imponált, hogy a Chanel drogériás kistestvére és komolyabb sminkesek is dícsérték az alapozóit (pl. Lisa Eldridge). Nagyon sok bejegyzést elolvastam és főleg a pirosítók érdekeltek, mivel az eddigi készletemben abból mutatkozik a legnagyobb hiány. Nos, ők jöttek velem haza:

Azt viszont el kell árulnom, hogy a kabuki ecsetért és a cuki kis pénztárcáért nem fizettem!
A Healthy Balance púderhez járt ajándékba az ecset. Két Bourjois termék vásárlása esetén pedig a pénztárca. És még egy alapozó mintát is kaptam( 123 perfect)! Így szeretnék mindig vásárolni, mármint, hogy ennyi ajándék járjon hozzá. :)
Vigyázat sok kép következik!!!



A Healthy Balance púderrel már régóta szemeztem és 52-es árnyalatban vettem meg.


Szép nagy tükör található benne és elég strapabíró a csomagolása is, nem nyílik ki magától, szóval táskában  is nyugodtan hordható.9g nagyon finom és selymes púdert kapunk a pénzünkért.
A kabuki ecset elég tömött, viszont egy picikét szúrós és nem ajánlom egyáltalán ezzel a púderrel használni, mert nagyon felkaristolja a felszínét és több púder lesz mindenfelé mint az ecseten. Inkább porpúderrel vagy minerális alapozóval ajánlom használni. De meg kell hagyni nagyon jól összedolgozta az alapozóra rakott púdert az arcomon.



A kis pénztárca nagyon cukkancs! A belseje fekete, kívül pedig enyhe barackos árnyalatú műbőr anyag. Mindenfelé a Bourjois logo.Szerintem én neszeszernek fogom használni, mert elég buggyos és akét pirosító és púder is beleférne. Egyelőre még félreteszem.



méretösszehasonlítás egy 200 ft-sal

kis ecsetke található belül

Lilas D'Or és Rose D'Or

Rose d'or

Lilas d'or

Gyönyörűek, nagyon pigmentáltak, kidomborodnak a csomagolásból és 2,5 g mennyiséget kapunk pirosítónként. A csomagolásuk egy picit pici, de nagyon kevés kell belőle, éppen csak megérinteni az ecsettel. Sok helyen olvastam, hogy a Lilas d'or az Orgasm dupe-ja, de mivel a másik nincs meg nem tudom összehasonlítani. A d'or a nevükben különben azt jelenti, hogy arany csillámok vannak benne. Ha jó swatchokat akartok látni akkor ajánlom a következő blogot: A Vain Woman
A Lilas d'or inkább barackos lilás szín, míg a Rose d'or rózsaszínes pinkes, mindkettő finom arany csillámokkal. Az ecsetkéik nem igazán alkalmasak a pirosító felvitelre, az ötlet viszont maga jó lenne.
Annyira szépek!! Hát nem?

Használtok Bourjois termékeket?

3 megjegyzés:

  1. Még nincs tőlük semmim, de ezek a pirosítók tetszenek. Hétvégén megnézem én is. Köszi a képeket. :)

    VálaszTörlés
  2. Egy szempillaspirált próbáltam tőlük,nagyon tetszett,csak hamar beszáradt.:( Régóta gondolkozom, ezeken a pirosítókon,lehet,hogy most beszerzem őket.:)

    VálaszTörlés