2012. március 26., hétfő

Újabb zsákmány

Az előző Bourjois vásárlásom alkalmával, már megérett bennem az elhatározás, hogy nekem ebből a márkából más termékeket is be kell szereznem. Már az is imponált, hogy a Chanel drogériás kistestvére és komolyabb sminkesek is dícsérték az alapozóit (pl. Lisa Eldridge). Nagyon sok bejegyzést elolvastam és főleg a pirosítók érdekeltek, mivel az eddigi készletemben abból mutatkozik a legnagyobb hiány. Nos, ők jöttek velem haza:

Azt viszont el kell árulnom, hogy a kabuki ecsetért és a cuki kis pénztárcáért nem fizettem!
A Healthy Balance púderhez járt ajándékba az ecset. Két Bourjois termék vásárlása esetén pedig a pénztárca. És még egy alapozó mintát is kaptam( 123 perfect)! Így szeretnék mindig vásárolni, mármint, hogy ennyi ajándék járjon hozzá. :)
Vigyázat sok kép következik!!!A Healthy Balance púderrel már régóta szemeztem és 52-es árnyalatban vettem meg.


Szép nagy tükör található benne és elég strapabíró a csomagolása is, nem nyílik ki magától, szóval táskában  is nyugodtan hordható.9g nagyon finom és selymes púdert kapunk a pénzünkért.
A kabuki ecset elég tömött, viszont egy picikét szúrós és nem ajánlom egyáltalán ezzel a púderrel használni, mert nagyon felkaristolja a felszínét és több púder lesz mindenfelé mint az ecseten. Inkább porpúderrel vagy minerális alapozóval ajánlom használni. De meg kell hagyni nagyon jól összedolgozta az alapozóra rakott púdert az arcomon.A kis pénztárca nagyon cukkancs! A belseje fekete, kívül pedig enyhe barackos árnyalatú műbőr anyag. Mindenfelé a Bourjois logo.Szerintem én neszeszernek fogom használni, mert elég buggyos és akét pirosító és púder is beleférne. Egyelőre még félreteszem.méretösszehasonlítás egy 200 ft-sal

kis ecsetke található belül

Lilas D'Or és Rose D'Or

Rose d'or

Lilas d'or

Gyönyörűek, nagyon pigmentáltak, kidomborodnak a csomagolásból és 2,5 g mennyiséget kapunk pirosítónként. A csomagolásuk egy picit pici, de nagyon kevés kell belőle, éppen csak megérinteni az ecsettel. Sok helyen olvastam, hogy a Lilas d'or az Orgasm dupe-ja, de mivel a másik nincs meg nem tudom összehasonlítani. A d'or a nevükben különben azt jelenti, hogy arany csillámok vannak benne. Ha jó swatchokat akartok látni akkor ajánlom a következő blogot: A Vain Woman
A Lilas d'or inkább barackos lilás szín, míg a Rose d'or rózsaszínes pinkes, mindkettő finom arany csillámokkal. Az ecsetkéik nem igazán alkalmasak a pirosító felvitelre, az ötlet viszont maga jó lenne.
Annyira szépek!! Hát nem?

Használtok Bourjois termékeket?

3 megjegyzés:

  1. Még nincs tőlük semmim, de ezek a pirosítók tetszenek. Hétvégén megnézem én is. Köszi a képeket. :)

    VálaszTörlés
  2. Egy szempillaspirált próbáltam tőlük,nagyon tetszett,csak hamar beszáradt.:( Régóta gondolkozom, ezeken a pirosítókon,lehet,hogy most beszerzem őket.:)

    VálaszTörlés